Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Salamina Team Portable EU-075

Δεν ήταν η Πρώτη φορά που πηγαίναμε στην Σαλαμίνα για Portable Operation απλά αργήσαμε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!
Τώρα είμασταν πιο Οργανωμένοι και με μεγαλύτερο πλεονέκτημα το SECRET VAN!!
'Ένα van το οποίο είχε ένα κρυμμένο Dxiko όπλο. Ένα σύστημα ίστου που έφτανε τα 20 μετρα(YOUTUBE) και εκτός απ'αυτό αν ο καιρός ήταν άστατος θά μπορούσαμε να είμαστε όλοι μέσα στο Van.

1. Πρώτος και καλύτερος o SV1CNY η αλλιώς όπως τον έχουμε βαπτίση QRPEAS!!!
Mα είναι απλό! Ότι και να του δώσεις αυτού του παιδιού, το καλύτερο μηχάνημα του κόσμου δεν αποχωρίζετε το FT-817 με τίποτα.Είχε φτιάξει ο μπαγάσας και καινούρια κεραία ΦΟΒΕΡΟΣ!

2. Ο SV1CDN o Διονύσης πολυ καλός στο CW δάμασε τα 12 και τα 17 μέτρα με το TS-850 και το ψαροκάλαμο.

3. Ο SV1GSV ειδικός στα ψηφιακά modes στο RTTY σάρωσε τα 12μ.Μέχρι Ιαπωνία έφτασε η χάρη του----> YOUTUBE

4. Ο SV1DVZ με το IC-7000 ,IT-100 και την Windom(by SV1GSV) στα 20μ ύψος τους έβαζε με την σειρά στο 14.260 με νούμερα . Λές να λησμόνησε τις παλιές καλές εποχές του Ι.Κ.Α ???

5. Ο SV1GSP άφησε για λίγο το κυνηγητό του μικρού Αντρέα του ΥΙΟΥ και πήρε και αυτός το μικρόφωνο στα 20 και στα 10 μέτρα.

Ο εξοπλισμός μας : IC-7000,TS-850,IC-706MKIIG,FT-817-ANTENNA: WINDOM HOMEMADE BY SV1GSV--ΨΑΡΟΚΑΛΑΜΟ 9Μ--HB9CV 2 EL FOR 6M BY SV1GSV--9EL FOR 144MHZ BY SV1DVZ.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ :ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 75ΑΗ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Αρκετές επαφές στα HF, καμία επαφή στα 6μ(closed!) και μία επαφή στα 2μ SSB ΣΤΟ 144.300 με τον SW1OAY απο το Μοσχάτο.
Α! φυσικά μια εξόρμηση όπως αυτή δεν θα μπορούσε να μην έχει την καθιερωμένη ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ και ένα ζεστό απογευματινό καφέ.
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ
Μέχρι την επόμενη εξόρμιση πολλά 73
SV1EML


2 σχόλια:

Amateur Radio interest of SV1CDY είπε...

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και πάντα τέτοια. Ελπίζω να τα περάσατε θαυμάσια.

ΥΓ. Σταμάτη γράψε και κανα-δυο προτασούλες, ένα κειμενάκι ρε παιδί, για τη δραστηριότητα!

73

SV1HAG είπε...

Σταμάτη θα μου επιτρέψεις ένα άσχετο σχόλιο με το Salamina Team Portable EU-075 το σχόλιο μου είναι αφιερωμένο για την Ασπασία το βίντεο έχει επένδυση κατάλληλων τραγουδιών για την κυρία Ασπασία ειδικά το δεύτερο τραγούδι του Βασίλη έτσι για να μαθαίνει η κυρία Ασπασία …. Φαντάζεσαι την Ασπασία Σταμάτη να μας κάνει ψηφιακά σεμινάρια …. Το γέλιο της αρκούδας θα πέσει… το βίντεο είναι στην url : http://www.youtube.com/watch?v=X33Q_QHku4g
de sv1hag EPC#00419 από τα πρώτα Ελληνικά μέλη του EPC , πρώτος Manager του EPC στην Ελλάδα και ό πρώτος συγγραφέας προγράμματος(GR PSK) για ψηφιακές διαμορφώσεις για να μαθαίνει και λίγο ΙΣΤΟΡΙΑ η Ασπασία ….. και μη μας βγει ο επαΐων του PSK

DxCoffee - Hamradio Magazine

DUST COVER

DUST COVER
ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

WORLD CLOCK

QRZ